Om

Velkommen til mitt lille univers af farverige, håndlavede smykker med “hemmelige” morsekode budskaber. 

Mit navn er Cathrina. Jeg kommer fra Norge, men bor I Snekkersten I Danmark, sammen med min mand, to børn og to bonusbørn. Jeg har altid været kreativ og elsker farver og ord. Netop derfor holder jeg så meget af at lave smykkerne du finder på denne siden.

Et morsekode smykke er den perfekte gave til nogen du har kær - eller til dig selv. Nogle gange kan noget så lille som et armbånd betyde rigtig meget. De skønne farver og de personlige budskaber giver en dejlig energi når man har dem på. Alle smykker og armbånd er lavet så de skal kunne passe sammen og mixes og matches. Faktisk ser de endnu bedre ut sammen, spørger du mig.

Om armbåndene

Hvordan lese morsekoden?

Koden er altid midt på armbåndet. En prik er en farvet perle. Stregen I koden er to guld eller sølv perler. Her er et eksempel på morsekoden for

MOR

- - / - - - / • - • 

Det vil se sådan ud: fire guldperler / seks guldperler / en farvet perle - to guldperler - en farvet perle.

Alle sprog kan oversættes til morsekode. Jeg laver med glæde smykker med din helt egen, personlige morsekode og dine egne farvevalg.  

Hvordan tage vare på smykkerne

Farverne på perlerne vil ændre sig og få patina ved brug. Jeg anbefaler at du tager smykkerne af når du går I bad, er til træning osv. Jeg vil også anbefale at undgå kontakt med sæbe og kemikalier.

Jeg håber du kan lide smykkerne.

Kærlig hilsen

Cathrina

 

E-mail: cathrina.espeland@gmail.com

Instagram: @amorse.dk